2
Domaći fudbal

Milos Vazura during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK TSC Backa Topola and FK Partizan at stadium TSC Arena on July 29, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VAZURA SHVATIO DA JE KRAJ: Spakovao se i napustio kancelarije kluba!

Objavljeno: 13.10.24 u 16:39

Uskoro nova era u Humskoj!

Zbog trenutne krize u Partizanu, pokrenuti su procesi koji vode ka promenama unutar kluba, a najavljene reforme trebalo bi da budu ozvaničene na Skupštini kluba, koja će se održati tokom oktobra. Očekuje se da će tom prilikom crno-beli dobiti novo rukovodstvo.

Iako je prvobitno sednica bila zakazana za 11. oktobar, odlučeno je da se pomeri za 21. oktobar kako bi Rasim Ljajić imao dovoljno vremena da formira svoj tim saradnika za preuzimanje ključnih pozicija u klubu. Na ovoj sednici, biće izabran Privremeni organ koji će upravljati Partizanom, čime će se završiti era Miloša Vazure i Milorada Vučelića.

Ljajić će preuzeti mesto predsednika kluba od Vučelića, a s njim će u Partizan doći potpuno novi ljudi na rukovodeće pozicije. Ove promene su bile moguće zahvaljujući saglasnosti trenutnog rukovodstva, koje je pristalo na ovakav razvoj događaja, s obzirom na statutarne garancije koje su imali.

Da je sadašnje rukovodstvo prihvatilo neizbežne promene, potvrđuje i vest koju je preneo Meridian sport. Prema njihovim informacijama, Miloš Vazura, dosadašnji generalni direktor, već je napustio stadion u Humskoj. Tokom protekle nedelje, Vazura je ispraznio svoju kancelariju, koja će ostati prazna do održavanja sednice zakazane za 21. oktobar.

Iako je imao nekoliko predloga vezanih za rad budućeg Privremenog organa, Vazura je odustao od daljeg angažmana i prihvatio neminovne promene, koje će označiti kraj njegove decenije duge karijere u Partizanu. Podsećamo, Vazura je u klub došao decembra 2014. godine, a tokom njegovog mandata, crno-beli su osvojili dve titule i četiri trofeja u Kupu Srbije.

18
1
2 Komentara
  1. Ako Vazura misli da je to kraj OK, ali mi grobari tako ne mislimo… Vazura mora da snosi posledice za neznanje i loše znanje koje je primenio, što sam, što uz sugestiju nekog, pri upravljanju FKP. Zbog nanete štete klubu, FKP ima obavezu da ga procesuira, tražeći odštetu, ili će to uraditi navijači.

    4
    0
    Odgovori
  2. Odradio šta je trebalo i sada ide. Biće pominjan neko vreme, a onda ništa. Kao i uvek, niko ne odgovara za svoje postupke!

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter