0
ATP
Screenshot 2024 10 13 145051

FOTO: Printscreen

DA LI JE VREME ZA PENZIJU? Evo šta je poručio Novak nakon poraza u finalu! (FOTO)

Objavljeno: 13.10.24 u 15:47

„Želim da se to desi, ali to nije život ili smrt“!

Srpski teniser Novak Đoković, poražen je u finalu masters turnira u Šangaju od Janika Sinera, u borbi za svoju 100. titulu. Nakon meča Novak je izjavio da to nije primarni cilj.

Posle meča on je izjavio:

Pa, pazite, to će biti bonus, ako se desi. Sigurno želim da se to desi, ali danas mi nije bilo suđeno. Nastaviću da idem ka tome da se, nadam se, desi u skorijoj budućnosti-, rekao je Đoković i nastavio:

-Ali, to mi nije ‘život ili smrt’ cilj. Mislim da sam ostvario sve najveće ciljeve u karijeri. Sada se svodi sve na slemove i to da vidim koliko visoko mogu da podignem lestvicu-. dodaje srpski teniser.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Iz poslednjeg dela može se naslutiti da popularni GOAT nema nameru da se penzioniše:

Sve dok mogu da igram kao ove nedelje, a mislim da mogu da budem rame uz rame sa najboljim igračima, tako da sve dok je to slučaj mislim da ću osećati potrebu da se nadmećem i da će motivacija biti tu, pa da vidimo koliko će to trajati, zaključuje Đoković.

Do kraja godine je ostao još jedan masters u Parizu kao i završni turnir u Torinu, pa ćemo videti gde će Novak sledeće nastupati, ili će završiti godinu prvi put bez i jedne ATP titule.

11
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter