0
ATP
Screenshot 2024 10 13 111835

FOTO: Printscreen

VELIKA ŠTETA: Novak poražen u finalu Šangaja! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.24 u 12:18

Titula broj 100 mora još da sačeka!

Sprski teniser, Novak Đoković je poražen u finalu mastersa u Šangaju od Italijana Janika Sinera u dva seta, rezultatom 7:6, 6:3. Đoković nažalost nije uspeo da dođe do svog 41. masters trofeja i ukupno 100. titule u karijeri.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

U prvom setu je viđena velika borba. Igrači su suvereno držali svoje servise, bez ijedne prilike za brejk, pa se osvajač prvog seta tražio u taj brejku. Iznenađujuće, Novak je bio loš u taj brejku, dopustio Sineru brz mini brejk, a potom i drugi, pa Italijan pobeđuje u taj brejku sa 7:4.

Već u drugom setu, Novakov servis nije funkcionisao kao u prvom, pa smo u prvom servis gemu videli igranje na razliku, ali je Đoković isčupao taj gem. Međutim u sledećem nije bilo spasa, Siner fantastičnim udarcima koristi svoju prvu brejk loptu, ujedno jedinu na meču, i odlazi na 4:1 nakon svog servisa. Do kraja meča, Novak nije imao nikakvih šansi, pa je Italijan osvojio i drugi set sa 6:3.

Ovo je bio osmi susret Đokovića i Sinera, i sada je rezultat izjednačen, a Italijan u poslednjih 5 mečeva ima 4. pobede. Ovo je Sinerova 4. masters titula, nakon pehara iz Sinsinatija, Majamija i Kanade.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter