0
Evroliga
Filip Petrušev

FOTO: Starsport

PETRUŠEV ZAVRŠIO SAGU O PRELASKU U ZVEZDU: „Nažalost, bilo je mnogo povreda, pa se transfer nije desio“!

Objavljeno: 13.10.24 u 09:54

Petrušev iskreno o letnjoj drami i neostvarenom povratku u Crvenu zvezdu!

Osvajač bronzane medalje sa košarkaškom reprezentacijom Srbije, Filip Petrušev, otkrio je da je ovog leta bio na korak od povratka u Crvenu zvezdu. Mladi srpski košarkaš je dogovorio sve uslove sa klubom, ali do transfera nije došlo zbog povreda u Olimpijakosu, gde su odlučili da ga zadrže u već popunjenom rosteru.

On je u razgovoru za grčku „Novu“ izjavio:

-Leto je bilo sjajno, osvojio sam bronzanu medalju na Igrama, ali narednih mesec, sve do pre nekoliko dana, nisam znao kakva će biti moja situacija, da li ću otići u Crvenu zvezdu, gde bih mogao više da igram i nastavim nakon Olimpijskih igara, gde sam imao 20-30 minuta po utakmici-, dodao je Petrušev  i nastavio:

-Kao mlad igrač, za mene je najvažnije da igram kako bih postao bolji. Imao sam jednu sezonu u Efesu gde nisam igrao, što me je koštalo da se vratim na nivo na kom treba da budem-  rekao je bivši NBA košarkaš.

Iako je bio spreman da pređe u Zvezdu kako bi imao više minuta na parketu, profesionalno je prihvatio odluku i ostao veran grčkom timu:

-To je suština – volim Olimpijakos, navijače, grad, sve. Trebalo je da odem, ali sada sam tu. Nažalost, bilo je mnogo povreda, pa se transfer nije desio. Razumem, profesionalac sam i moram da stojim iza svojih reči-zaključio je Petrušev.

Njegov klub, Olimpijakos, u duplom kolu Evrolige prvo dočekuje italijanski Milano, a potom gostuje Efesu u Turskoj.

Standings provided by Sofascore

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter