0
AdmiralBet ABA Liga
zvezda igokea 51016

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SIGURNA U ARENI: Pobeda crveno-belih nad Igokeom!

Objavljeno: 12.10.24 u 20:13

Odlična utakmica crveno-belih!

Crvena zvezda slavila je u Areni protiv Igokee u četvrtom kolu ABA lige rezultatom 91:66 i tako potvrdila dizanje forme u tom takmičenju.

Crveno-beli su odlično započeli sezonu u Evroligi sa dve pobede iz dva meča, ali su u ABA ligi imali slabiji učinak. Prvo su poraženi na gostovanju kod Dubaija, a zatim su izgubili i od Splita u drugom kolu regionalnog takmičenja.

Sada u subotu od 18.30 časova pred svojim navijačima u ABA ligi dočekuju ekipu Igokee, gde žele da trijumfuju kako bi ostali u realnom takmičenju za prvo mesto tabele regionalnog takmičenja.

Zanimljivo je da navijači Crvene zvezde slave poene protivničkog igrača, tačnije heroja srpske nacije Boriše Simanića, koji se vratio košarci nakon više od godinu dana nakon gubitka bubrega.

Fantastičnu partiju u prvom delu igra Ajzea Kenan koji je ubacio već 14 poena uz par sjajnih pogođenih šuteva. Takođe smo videli jedno vanserijsko dodavanje Teodosića preko celog terena.

U nastavku je samo održavana prednost i nije bilo većih uzbuđenja.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter