0
Fudbal
FSS PETRIĆ

FOTO: FSS

GORDAN PETRIĆ IZGUBIO PRVU UTAKMICU KAO SELEKTOR: Mlađi omladinci poraženi od reprezentacije Češke!

Objavljeno: 12.10.24 u 19:45

Imaće priliku za popravni!

Mlađa omladinska reprezentacija Srbije, predvođena novim selektorom Gordanom Petrićem, zabeležila je poraz od Češke sa rezultatom 0:2 (0:1) u prijateljskoj utakmici odigranoj u Staroj Pazovi.

Ovo je bila prva od dve utakmice između ovih timova, dok je drugi susret zakazan za 14. oktobar na istom stadionu u 14 časova, gde će Petrićevi puleni imati priliku da poprave utisak.

Bivši trener Partizana iskoristio je priliku da u igru uvede sve raspoložive igrače, ali je češki tim bio bolje organizovan i uspeo da dođe do trijumfa. Omladinac iz Viktorije Plzenj, Jakub Rehak, bio je najistaknutiji na terenu, postigavši oba gola – u 34. i 57. minutu.

Srbija je nastupila u sledećem sastavu: Čarapić, Popović, Premović, Stojanović, Bondžulić, Kostić, Cvetković, Pavlović, Tašovski, Damjanović, Bubanja.

U nastavku meča šansu su dobili i ostali igrači:

Pantelin, Pavlović, Roganović, Makević, Borovina, Uroš Đorđević (Crvena zvezda), Tošić, Uroš Đorđević (Grafičar), Milosavljević, Petrović, Ostojić i Popov.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter