0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic Partizan - Igokea, ABA Liga, plej of play off April 17, 2024. in Belgrade, Serbia. 17.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŽOC NAKON POBEDE U PODGORICI: „Hvala svim igračima, ali specijalno ovoj četvorici!“ (FOTO)

Objavljeno: 12.10.24 u 18:48

Važna pobeda crno-belih!

Trener Partizana, Željko Obradović pohvalio je svoj tim nakon pobede nad Studentskim centrom u Podgorici, gde je Partizan slavio rezultatom 80:60 u okviru četvrtog kola ABA lige.

Stigli smo iz Madrida i posle nepunih 40 i nešto sati, igrali utakmicu što nije lako. Imali smo problema, sinoćnji trening se sveo na to da se na utakmicu oslanjamo bez ikakvog trčanja, samo šutiranja… Brendon Dejvis je imao velike probleme, Vanja Marinković takođe, van treninga plus Tajrik Džons. On večeras nije igrao zbog povrede koju je zaradio u Madridu. Nadamo se da ništa nije ozbiljno. Specijalne pohvale idu za Sterlinga Brauna, koji je juče ostao u sobi ceo dan, bio je bolestan. Danas se osetio bolje i na sopstveno insistiranje traži da bude u timu. Hvala svim igračima za ozbiljnost, ali specijalno ovoj četvorici koji su imali probleme. I to nas čeka s obzirom na ovaj ritam, moramo da brinemo o zdravlju igrača s obzirom na ritam – rekao je Obradović.

Partizan je ovom pobedom učvrstio svoju poziciju u ABA ligi i nastavlja sa pripremama za naredne izazove.

Crno-bele naredne nedelje očekuje duplo kolo u Evroligi, u utorak će biti domaćini minhenskom Bajernu, a u četvrtak će biti gosti Makabiju iz Tel Aviva, koji je domaćin u hali „Aleksandar Nikolić“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter