0
Dejvis kup
Screenshot 2024 10 11 192702

FOTO: Printscreen

CENA PRAVA SITNICA: Evo koliko koštaju ulaznice za Nadalov poslednji meč!

Objavljeno: 11.10.24 u 20:18

Ukoliko želite da gledate oproštaj slavnog tenisera morate da platite i do 35 hiljada evra!

Nakon što je Rafael Nadal objavio kraj svoje profesionalne karijere, interesovanje za njegov poslednji meč drastično je poraslo. Nadal će igrati za Španiju na završnom turniru Dejvis kupa u Malagi, koji se održava od 19. do 24. novembra.

Navijači su već pre objave rasprodali ulaznice, a prvobitne cene bile od 40 do 525 evra za VIP sektor. Meč četvrtfinala između Španije i Holandije mogao bi biti Nadalov poslednji u slučaju poraza, što dodatno povećava interesovanje.

Međutim nakon jučerašnjih vesti, iako su ulaznice za četvrtfinale rasprodate, moguće ih je pronaći na nekim sajtovima po znatno višim cenama. Na crnom tržištucena karata je skočila do neverovatnih 34 i po hiljade evra!

Kapacitet dvorane „Martin Karpena“, gde se igra turnir, smanjen je sa uobičajenih 10.600 mesta za potrebe teniskog događaja, ali će ipak ostati ograničen broj ulaznica za završne mečeve, a ITF je potvrdio da će ograničen broj karata biti dostupan za zemlje koje se plasiraju u polufinale i finale.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter