0
Lifestyle
PARTIZAN INTER UEFA EUROPE LEAGUE

Fudbal Football Soocer.UEFA Europe League .Partizan v Inter Milan.Antonio Cassano.Beograd, 08.11.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KASANO KAO PRIMER SVOJ DECI KOJA SE RANO OBOGATE OD SPORTA: Bio sam idiot, ali majke me izvela na pravi put!

Objavljeno: 11.10.24 u 13:14

Čuveni napadač je došao iz nemaštine, zato ume i da ceni novac!

Neretko čujemo priče kako su fudbaleri bosi i bez dinara išli na trening, ali i sa treninga kući kilometrima uzbrdo u oba pravca, kako nisu imali za kopačke i slično.

Ipak, čovek koji zaista dolazi iz prave nemaštine je Antonio Kasano, nekada čuveni napadač Reala i Rome, između ostalog, a podelio je svoj put ka saznanju o štednji.

Odrastao sam na ulcii. Majka mi jenuvek govorila: ’Antonio, mi dolazimo iz podruma, iz g***na, ali nikada se nećemo vratiti nazad’. I zato što znam kako je dole ja sam to shvatio. Nisam neko ko se razbuje novce. Jesam imamo jedno ludu epizoru, od prvog ugovora koji mi je dao Sensi kupio sam devet automobila. Devet! Jer sam bio idiot. Dva ferarija, dva mercedeca… Imao sam sve“, kaže Kasano u “BSMT podkastu“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Nisam se razbacivao. Štedeo sam šta bih zaradio i znam kako s njim. Kupujem kuće, ulažem. To mi je majka usadila i moja je sreća što sam bio inteligentan. Mnogi su pare potrošili, mada mi ih nije žao. Idiot si. Šta da rade ljudi koji svaki dan ustaju u šest ujuru za 2.000 evra? Mi svi imamo dovoljo da idemo i jedemo u restoranima, da kupimo dobra kola, ali ne moraš da se razbacuješ. Ako to radiš onda si idiot“.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter