0
Fudbal
Omri Glazer

FOTO: Starsport

GLAZER SE OGLASIO NAKON KATASTROFALNOG KIKSA: Evo šta je poručio sunarodnicima! (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.24 u 10:15

Zaista je u lošoj formi!

Izrael u Budimpešti dočekuje ekipu Francuske, a meč je za sada obeležio veliki kiks Omrija Glazera.

Naime, gosti su imali napad koji se završio neizgled bezopasnim šutom Kamavinge, ali je Izraelac nespretno reagovao i primio veoma komičan gol.

Ovo se čak može svrstati i autogol čuvara mreže kluba sa Marakane, jer je praktično svojoj reakcijom pomogao lopti da pređe liniju.

Nakon meča oglasio se i sam golman.

„I to je deo profesije. Biti golman je nekada baš okrutan posao. Nije lako kada se na ovaj način počne utakmica. Veliku sam grešku napravio i preuzimam odgovornost. Nikada se nisam krio. Ja sam moj najveći kritičar, ali moram da se saberem posle svega. Šta sam drugo mogao da uradim, bio je to tek šesti minut utakmice, a moralo je da se igra do devedesetog“, rekao je Omri Glazer posle meča izraelskim novinarima.

Pokušaće golman da se iskupi na sledećoj utakmici protiv Italije. Najavljeno je da će biti na golu i pored greške.

Želim da budem uz momke, da uradim nešto veliko, da probam da usrećim zemlju u ovim teškim trenucima kroz koje prolazimo. Nažalost, sad nismo uspeli, ali sutra je novi dan“, poručio je Glazer.

2
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter