0
Fudbal
(SP)GERMANY BREMEN SOCCER BUNDESLIGA BREMEN VS LEIPZIG

(190922) -- BREMEN, Sept. 22, 2019 (Xinhua) -- Julian Nagelsmann, head coach of Leipzig, reacts during the Bundesliga soccer match between SV Werder Bremen and RB Leipzig in Bremen, Germany, on Sept. 21, 2019. (Photo by Kevin Voigt/Xinhua)

NEMCI UŽASNUTI STADIONOM U BOSNI: Komšije nisu mrdnule od devedesetih, selektor ne planira ni da se istušira u objektu! (FOTO)

Objavljeno: 11.10.24 u 10:43

Zaista je infrastruktura izuzetno loša!

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras dočekuje selekciju Nemačke za meč trećeg kola grupne faze A Lige nacija.

Ipak, deluje da infrastruktura u komšiliku zaista nije dostojna stepena takmičenja, tako da je selektor Nemaca prilično šokiran stadionom.

Prilično je negativno iznanadila infrastruktura Julijana Nagelsmana.

– Trava je dobra i to mi je važno. Što se tiče svlačionica i tuševa, o tome se ne brinem jer se tamo ionako neću tuširati. Ovo je šarmantan stadion. Igramo na takvim stadionima i to za nas nije ništa posebno. Naravno da igramo i na modernijim stadionima – rekao je Nagelsman.

0
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter