0
Evroliga

Facundo Campazzo, #7 of Real Madrid, Rudy Fernandez, #5 of Real Madrid and Sergio Llull, #23 of Real Madrid during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Maccabi and Real Madrid at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NIJE NI TREBAO DA IGRA, ALI EVROLIGA GA „IZNENADA“ POMILOVALA“: Kako je bivši košarkaš Zvezde prelomio meč sa Partizanom! (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.24 u 09:48

Odlično su igrali tridesetak minuta izabranici Željka Obradovića, ali je Kampaco presudan faktor!

Partizan nije uspeo da ostvari pobedu ni na drugom uzastopnom gostovanju u Španiji u drugom kolu Evrolige. Nakon poraza od Baskonijecrno-beli su izgubili i od Real Madrida u „Vizink centru“, gde je domaći tim slavio rezultatom 93:86.

Ipak, dobar priključak su imali više od tri četvrtine meča, ali je potom jedna šuterska serija reala prelomila utakmicu, odvela vicešampiona Evrope na dvocifrenu prednost sa koje nije bilo povratka u meč za Partizan.
Deluje je da je igrač koji je rešio pitanje pobednika na meču upravo Fakundo Kampaco.
Argentinac je meč završio sa 11 asistencija, a na to je dodao i osam poena, ali šest skokova, za jednu sjajnu sasvim solidnu ol-around partiju koja je praktično rešila ko će pobediti na ovom meču.
3
5
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter