1
Evroliga
Partizan v Borac Cacak Aba League Season 2024 2025

Zeljko Obradovic and Carlik Jones (R) during the Aba League Season 2024-2025 match between Partizan and Borac Cacak at Stark Arena on September 25, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SUDANAC POTPUNO RAZOČARAN U EKIPU: Evo šta je koštalo Partizan pobede u Madridu!

Objavljeno: 11.10.24 u 08:08

„Gledaćemo snimak i učiti od ovog meča!“

Partizanov košarkaš, Karlik Džons, podelio je svoje utiske nakon poraza od Real Madrida u drugom kolu Evrolige, gde su crno-beli izgubili rezultatom 93:86.

Za „Sportklub“ Džons je izjavio:

Teško je. Volim kako se borimo i kako smo složni, ali kao tim moramo da igramo bolje na obe strane terena. Da pritiskamo loptu, zaustavljamo protivničke napade. Uzeli smo neke glupe šuteve, neke greške i sve to dolazi iz treninga. Biće bolje, volim koliko se borimo i kako se trudimo, a imamo mnogo toga što moramo da naučimo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Na pitanje da li je nedostatak iskustva bio ključan faktor, Džons je rekao:

– Ne baš iskustvo, ali iskustvo igranja zajedno, kao grupa, kao tim od 14 momaka jer osećamo da smo zajedno i i dalje se upoznajemo. Igrali smo protiv dobrog tima, moramo da idemo dalje. Gledaćemo snimak i učiti od ovog meča.

O tome šta tim može naučiti iz ovog poraza, Džons je zaključio:

Da igramo kroz greške. Da se borimo do kraja. Mogli smo da se predamo od tih malih grešaka, ali volim način na koji smo se borili.

5
3
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter