0
Evroliga
Maccabi Tel Aviv v Zalgiris Kaunas Turkish Airlines EuroLeague

Maccabi Tel Aviv v Zalgiris Kaunas Turkish Airlines EuroLeague

SJAJAN GEST TRINKIJERIJA: Šmekerski potez italijanskog trenera kojim je izrazio izvinjenje litvanskom novinaru! (VIDEO)

Objavljeno: 09.10.24 u 20:23

Neverovatni Trinki!

Andrea Trinkijeri, ponovo je skrenuo pažnju svojim ponašanjem na terenu i van njega. Trener Žalgirisa često zna da reaguje burno, ali se i brzo smiri, što je pokazao i nakon nedavne utakmice litvanskog prvenstva, gde je njegov tim poražen od Ritasa.

Tokom konferencije za medije, situacija je eskalirala kada je jedan novinar postavio pitanje koje je izazvalo oštru reakciju Trinkijerija.

Novinar ga je pitao da li je svestan da Žalgiris već neko vreme ne uspeva da pobedi Ritas, što je izazvalo vrlo emotivan odgovor trenera:

Stvarno ne shvatam šta želiš da uradiš. Prošla sezona je prošla sezona. Ovo je prva od četiri utakmice. Nismo igrali dobro, izgubili smo šutem za tri poena. I sada mi pričaš o motivaciji. Kakav to život živiš, kakav mentalitet imaš… Ako mislim kao ti, onda treba da postanem baštovan – odgovorio je Trinkijeri sa vidnim uzbuđenjem.

Međutim, nekoliko dana kasnije, uoči susreta Žalgirisa sa Olimpijakosom, Trinkijeri je pokazao svoju drugu stranu. Na konferenciji za medije, pojavio se sa poklonom u ruci namenjenim istom novinaru. Prišao mu je s osmehom i pružio flašu italijanskog vina iz svoje privatne kolekcije.

Ćao Tautvidase, verujem da dela govore više od reči. Ovo je flaša italijanskog vina, nije kupljena u supermarketu, jer ovu flašu ovde ne možeš da nađeš. Ovo je iz moje lične kolekcije, za posebne događaje, a ovo je poseban događaj. Dolazim u miru. Riba i sir, dajem ti i taj savet – kazao je Trinkijeri s karakterističnim šarmom.

Novinar je na kraju prihvatio izvinjenje, kao i poklon – flašu vina koja je simbolički označila kraj nesuglasica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter