1
Košarka
Saša Vezenkov

Olympiacos' Sasha Vezenkov in action during regular season, round 33 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia, on April 6, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GLASALI GENERALNI MENADŽERI NBA TIMOVA: Evo ko je najbolji igrač van NBA lige!

Objavljeno: 09.10.24 u 11:26

Saša Vezenkov najbolji igrač van Amerike, kažu GM-ovi!

Juče smo imali priliku da čitamo koji igrač je najbolji na kojoj poziciji u NBA ligi na osnovu ankete generalnih menadžera svih 30 ekipa, a danas saznajemo šta su glasali povodom najboljih igrača van najjače lige sveta.

Listu najbolji igrača predvodi novo pojačanje Olimpijakosa, povratnik iz NBA, Saša Vezenkov. On se otisnuo „preko bare“ nakon osvojene MVP nagrade Evrolige, ali nakon svega godinu dana u Sakramentu odlučio se za povratak u Pirej.

Za Bugarina je glasalo 30 posto, dok se na drugom mestu nalazi dugogodišnji NBA košarkaš Nikola Mirotić. Bivši košarkaš Bulsa i Pelikansa, a sada član Olimpije iz Milana osvojio je 23 posto glasova.

Na trećem mestu se nalazi div madridskog Reala, Valter Tavares sa 17 posto, dok je najveće iznenađenje na mestu broj četiri, Nolan Traore. U pitanju je francuski osamnaestogodišnjak koji trenutno nastupa za Sent-Kventin sa 10 posto glasova.

Peto mesto sa 7 posto glasova ispitanika dele Džanan Musa i Čedi Osman, takođe bivši članovi NBA timova, od kojih je turski košarkaš svakako ostavio dublji trag preko okeana.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter