0
ATP
Screenshot 2024 10 09 092008

FOTO: Printscreen

ITALIJANA NE DOTIČE DOPING SKANDAL: Repriza finala Australijan opena u četvrtfinalu Šangaja! (VIDEO)

Objavljeno: 09.10.24 u 09:41

Italijan spustio slušalicu Šeltonu, Medvedev pobedio Cicipasa!

Svetski broj jedan, Janik Siner, savladao je u četvrtom kolu mastersa u Šangaju, amerikanca Bena Šeltona sa 2:0, 6:4, 7:6 u setovima. Prvi set je počeo izjednačeno, i jedan i drugi su čvrsto držali svoje servise do rezultata 4:4. Siner je servirao odlično i poveo sa 5:4, i stvorio dodatan pritisak Šeltonu koji je poklekao i pretrpeo brejk za kraj prvog seta.

U drugom setu je viđena još veća borba. Nizale su se brejk prilike na obe strane ali bezuspešno i tako se ušlo u taj-brejk drugog seta. Tu se Amerikanac prosto ugasio, uspeo je da osvoji samo jedan poen, i omogućio Sineru da prođe u četvrtfinale.

U četvrtfinalu italijanski teniser će se sastati sa Danilom Medvedevim koji je savladao Cicipasa sa 2:0, 7:6, 6:3 u setovima. Rus je bio dosta bolji teniser, maltretirao je Grka sa brejk loptama, ali nije uspeo da iskoristi ni jednu pa je prvi set otišao u taj brejk. Tu je Danil bio smireniji pa je osvojio set sa 7:6.

To kao da je dalo na samopouzdanju Cicipasu, koji je odmah napravio brejk i poveo sa 2:0 ali je onda prosto nestao, Medvedev je napravio dva brejka i osvojio i drugi set sa rezultatom 6:3.

Meč izmedju Sinera i Medvedeva je na programu sutra.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter