0
Košarka

Vasilije Micić (FOTO: Starsport)

ODBEGLI IGRAČ PARTIZANA GLEDAO SUDAR SRBA U NBA: Jedan odličan a drugi očajan!

Objavljeno: 09.10.24 u 08:22

Srpski košarkaši su se suočili u predsezonskoj utakmici NBA lige, ali samo je jedan ostavio dobar utisak!

Tokom noći odigrana, u NBA predsezoni odigrana je utakmica izmedju Šarlot Hornetsa i Majami Hita, gde je slavila domaća ekipa sa 111:108, a na terenu smo mogli da vidimo i dva reprezentativca Srbije kao i doskorašnjeg košakaša Partizana.

U poraženijoj ekipi Majamija istakao se mladi srpski košarkaš, Nikola Jović, on je za 16 minuta u prvom poluvremenu ostvario učinak od 9 poena , 3 aistencije i 2 skoka uz procente od 60 posto iz igre.

Sa druge strane,Srbin u šarlotu, Vasilije Micić je imao partiju za zaborav. On je odigrao svega 4 minuta u prvom poluvremenu, bez poena uz velike 4 izgubljene lopte. Da stvar bude gora, dok je srpski reprezentativac bio na terenu njegova ekipa je primilia 16 poena više nego što je postigla i to za svega 4 minuta!

Duan Vašington, je odigrao dosta slabiji meč od debija za Šarlot kada je bii tragičar u porazu svog tima kada je na 2 razlike omašio sva 3 bacanja na 2 sekunde do kraja. On je u pobedi svog tima za 11 minuta ostvario 5 poena ali uz skromne procente i 2 izubljene lopte. Vašington je tokom leta promovisan kao novo pojačanje Partizana ali je zbog trejda završio u Šarlotu i spekuliše se da je doneo Partizanu zaradu od čak milion dolara uz mogućnost da bude otpušten i da se ponovo vrati u Partizan.

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter