0
Evroliga
Moneke

FOTO: Printscreen/Youtube/ Amerikanos24

ČIMA MONEKE GOVORIO O KVALITETU PARTIZANA: Ono što je rekao će oduševiti Grobare! (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.24 u 21:31

„Mislim da će se boriti za plej-in i plej-of. To me neće iznenaditi!“

Košarkaši Crvene zvezde ove srede dočekuju Baskoniju u Beogradskoj Areni u okviru Evrolige, a uoči tog duela, košarkaš španskog tima Čima Moneke gostovao je u podkastu „Triple Threat„, gde je razgovarao o raznim košarkaškim temama, uključujući i meč sa Partizanom.

Na pitanje o šansama Partizana za plasman u plej-of, Moneke je rekao da veruje da crno-beli nisu precenjeni, već da im je potrebno malo više vremena da se uigraju:

To je vrlo moguće. Ne bih rekao da su precenjeni. Samo im je potrebno vreme. Ceo tim je potpuno nov, osim Koprivice. Oni su me iznenadili sa postavom sa Brendonom Dejvisom i Tajrikom Džonsom. Poku nije igrao. Ta postava je jako dobra. Mislim da će Karlik Džons imati odličnu godinu. Da sam navijač Partizana, ja ne bih bio zabrinut. Prerano je. Biće to dobro – rekao je Moneke.

Dodao je da ne bi trebalo preterivati s reakcijama nakon jedne utakmice:

– Da su dobili tu utakmicu, ne bismo rekli da im treba ‘veći hajp’. Ja nisam osoba koja ima preterane i prerane reakcije, ali, posebno za njih, moram da kažem da će oni biti dobro.

Zaključio je da veruje u borbu Partizana za visok plasman:

To je bila samo jedna utakmica. Šta da su je dobili? Svi bi pričali kako nisu igrali najbolje, a opet su dobili utakmicu u gostima. Ne volim da preterujem. Poku nije igrao, to me iznenadilo. Ali sviđa mi se kako rade. Mislim da će se boriti za plej-in i plej-of. To me neće iznenaditi – rekao je Moneke.

11
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter