0
Evroliga
Crvena Zvezda Mornar Aba Liga

Crvena Zvezda Mornar Aba Liga

GEDRAITIS PRED BASKONIJU: „Moramo da imamo kratko pamćenje i zaboravljamo poraze!“ (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 08.10.24 u 20:37

„Da se borimo u svakoj utakmici i da doguramo što je dalje moguće“

Rokas Gedraitis, igrač Crvene zvezde, ističe da će tim morati brzo da zaboravi poraze i fokusira se na poboljšanja uoči duela protiv Baskonije.

Moramo da imamo kratko pamćenje, da brzo zaboravljamo te poraze i da budemo svesni da to ne sme da se dešava, da je neprihvatljivo. Moramo da gledamo napred i da popravimo te stvari – izjavio je Gedraitis.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Osvrnuvši se na nedavni poraz od Splita, Gedraitis je bio jasan:

Kao što sam rekao, mislim da smo odigrali lošu utakmicu, pogotovo jer smo izgubili. To je neprihvatljivo, i to je to, ne znam šta više da kažem. Loša utakmica.

Crvena Zvezda Mornar Aba Liga
Crvena Zvezda Mornar Aba Liga

Kada je reč o početku sezone, Gedraitis nema dilemu oko svojih očekivanja jer dobro poznaje način rada Janisa Sferopulosa. – Promenili smo mnogo igrača, ovo je novi tim, potrebno nam je još vremena, ali kad je o meni reč – isti trener, poznajem njegovu filozofiju, znam šta želi. On je trener koji je orijentisan na odbranu, defanziva mu je primarna. Onda, kada je odbrana dobra, biće lako u napadu. Rekao bih da je defanzivan trener. Za nas starosedeoce je sve manje-više isto, samo moramo sa svima da se uklopimo dobro na terenu – rekao je Gedraitis.

Kada je upitan za poruku novim igračima u Crvenoj zvezdi, Gedraitis je odgovorio:

Da uživaju u atmosferi, pogotovo ovde pred našim navijačima, to je prvo. Manje-više, život je svuda isti, samo treba da uživamo u trenutku, da se borimo u svakoj utakmici i da doguramo što je dalje moguće – zaključio je.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter