0
ATP
Untitled

FOTO: Screenshot

GLAVNE SUDIJE HITNO MORAJU DA POSTANU PROŠLOST U TENISU: Skandalozna odluka sudije izbacila Vavrinku sa turnira!

Objavljeno: 07.10.24 u 22:13

Linijske su bivše, sada još glavnih da se teniseri reše i sport može da bude perfektan!

Novak Đoković nakon pet godina nastupa na Mastersu u Kini, a tu je već uspešno počeo turnir, jer je savladao Mikelsena u drugoj rundi.

U trećoj rundi će igrati sa boljim iz susreta Stana Vavrinke i Flavija Kobolija, a to je bio upravo italijanski teniser.

On je bio bolji od popularnog Stanimala u trećem kolu Mastersa u Šangaju nakon velike borbe u tri seta- 2:1 (6:7, 7:6, 6:3).

Meč je obeležila i velika greška kada je mladom italijanskom igraču Karlos Bernardeš praktično poklonio poen koji je Švajcarac osvojio.

Sten Vavrinka je osvojio prvi poen u ovom gemu, kada je glavni sudija Karlos Bernardes morao da zatraši elektrolite za Flavija Kobolija, i da mu nakon toga pokloni poen.

Linijske sudije su srećom bivše u tenisu od naredne godine, a sada još ostaje da se pronađe način da se nadmeni glavni arbitri eliminišu iz sporta, koji su sujetom ili nekompentencijom mnogo puta šokirali igrače.

Vrlo verovatno sport u kome su sudije najgore je upravo tenis, jer u većini slučajeva smatraju da su važniji od samih tenisera, te treniraju autoritet nad glavnim zvezdama, pa se nadamo da će uskoro i sudije u stolici biti zamenjene tehnologijom.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter