0
Evroliga

Ioannis Sfairopoulos, head coach of Crvena Zvezda at ABA league round 8 match between KK Crvena Zvezda and KK Mornar, played at Aleksandar Nikolic Hall, 20.11.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

TREBA LI CRVENA ZVEZDA DA PROMENI TRENERAI?! Pobede protiv Partizana neutrališu sve manjakovsti u igri Crvene zvezde?!

Objavljeno: 07.10.24 u 20:10

Praktično Grk je najbolji u mečevima za trofeje, ali van toga nema kontinuitet.

Crvena zvezda je u tri kola doživela već dva poraza u ABA ligi, a još nije gostovala ni Megi, ni Partizanu, ni COL, a ni Budućnosti.

Janis Sferopulos praktično je doktorirao pobeđivanje crno-belih, jer ove godine ima perfektnih 8:0 protiv Partizana, ali sve osim toga je prilično klimavo.

Od nasleđenog tima Duška Ivanovića uspeo je da načini ekipu za 16. mesto u Evroligi, uz svega deset pobeda za vreme svog mandata pa do kraja minule sezone.

Prkatično crveno-beli od januara su pobedili samo Virtus, uz rekordni poraz od Efesa u Istanbulu kojim je prilično osramoćen ugled kluba.

Ove sezone je krenulo u eliti pobedom, ali slabašni Pariz je zadao mnogo više problema Zvezdi nego što bi trebalo, pa ostaje da vidimo kako će čelni ljudi srpskog velikana razmišljati.

Da li je pobeđivanje večitog rivala u svim takmičenjima jedini faktor koji se računa na Malom Kalemegdanu, ili će crveno-beli morati da ukoliko ne poboljša ostale rezultate da učine Grka bivšim trenerom ostaje da vidimo.

Standings provided by Sofascore

 

7
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter