0
ATP

FOTO: Starsport

NOVAK SAZNAO RIVALA U TREĆEM KOLU ŠANGAJA: Ništa od klasika sa Vavrinkom, sudija poklonio poen koji Švajcarac dobio protivniku! (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.24 u 17:46

Dobio rivala u trećoj rundi!

Novak Đoković nakon pet godina nastupa na Mastersu u Kini, a tu je već uspešno počeo turnir, jer je savladao Mikelsena u drugoj rundi.

U trećoj rundi će igrati sa boljim iz susreta Stana Vavrinke i Flavija Kobolija, a to je bio upravo italijanski teniser.

On je bio bolji od popularnog Stanimala u trećem kolu Mastersa u Šangaju nakon velike borbe u tri seta- 2:1 (6:7, 7:6, 6:3).

Meč je obeležila i velika greška kada je mladom italijanskom igraču Karlos Bernardeš praktično poklonio poen koji je Švajcarac osvojio.

Nakon komplikacija sa rasporedom, četvrti teniser sveta dobio je neočekivano više vremena za odmor, ali se napokon zna kada će Novak izaći na teren.

Srbin će u utorak stanionu Ći Žong igrati ne pre 12.30 po srednjeevropskom vremenu, odnosno prvi meč večernjeg programa turnira prema tamošnjoj satnici.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter