0
Kladionica
viber image 2024 10 07 15 32 34 168

FOTO: AdmiralBet

BROJEVI KOJI SU MNOGIMA DONELI MILIONE: 8 miliona dinara, samo u septembru!

Objavljeno: 07.10.24 u 16:07

Mnogi ljudi veruju da je konstantno viđanje određenih brojeva znak koji im šalje univerzum ili neka nadljudska sila.

Znanje o brojevima nije samo tajna, već i suština svih tajni. Stalno viđanje ponavljajućih brojeva ima važno značenje u numerologiji i verovanju u odnos između određenih srećnih brojeva i događaja koji se podudaraju. Umeće numerologije daje kosmičko značenje brojevima i otkriva kako oni utiču na naše živote.

 

Upravo ti brojevi mogu nekome da promene život iz korena, a nema jednostavnijeg načina da se ugrabi sreća od nedeljnog Lucky džekpota, koji svake nedelje donosi do 2.500.000 dinara na igrama Lucky Balls i Lucky Greek. Brojevi kao što su lični broj, odnosno broj životnog puta, mogu biti od presudnog značaja za sticanje ličnog bogatstva, na sajtu AdmiralBet.rs, jer je pored pomenutog dnevnog džekpota maksimalna isplata na ovim igrama iznosi neverovatnih 5.000.000 dinara.

 

Septembar u AdmiralBetu je bio veoma plodonosan, što potvrđuje podatak da je u prethodnom mesecu podeljeno čak 8.021.355 dinara kroz svega 4 nedeljna Lucky džekpota. Najjači od ova četiri džekpota je pao u Požarevcu, kada su brojevi srećnom dobitniku doneli fenomenalnih 2.120.589 dinara.

 

Lucky džekpot, kao i brojne druge promocije, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, a sve novoregistrovane AdmiralBet igrače očekuje 10 dana besplatne igre – 10 za sport i 10 za slot, potpuno odvojeno!

 

Ne oklevajte, već se upustite u uzbudljivu virtualnu avanturu, odigrajte svoje srećne brojeve i postanite novi AdmiralBet milioner!

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter