0
Evropske lige
GZHnnVSXYAAiRqn

FOTO: Feyenoord

NASTAVLJA DA DOMINIRA: Hvang izabran za igrača meseca!

Objavljeno: 07.10.24 u 12:47

Još u Crvenoj zvezdi dokazao je da može da igra na najvišem nivou, a Fejenord će nesumnjivo biti ‘međustepenik’ pre odlaska u neku od ‘liga petice’!

Korejski fudbaler In Beom Hvang, koji je briljirao u dresu Crvene zvezde sve do prelaska u Fejenord početkom septembra, nastavlja da impresionira i u Holandiji.

Nakon što je holandski gigant aktivirao otkupnu klauzulu, mnogi su se pitali kako će se Hvang prilagoditi bržoj igri Eredivizije u poređenju sa Superligom Srbije. Međutim, ovaj talentovani vezista pokazao je da kvalitet uvek pronađe način da zablista.

GZNxZkGXIAA3OWS
FOTO: Feyenoord

Već na utakmici protiv Tventea, Hvang je upisao svoj prvi gol za novi klub, a kruna njegovih sjajnih partija stigla je u vidu priznanja za najboljeg igrača Fejenorda u septembru.

Sa poverenjem trenera i sve većim uticajem na igru tima, postao je neizostavan deo startne postave, potvrđujući da je njegov prelazak u Fejenord bio pun pogodak.

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter