0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEŠKO MILOVANOVIĆ: „Lalatović je jedan od najboljih, ako ne i najbolji u Srbiji – Svi me zovu, nude trenere!“

Objavljeno: 07.10.24 u 12:32

Izazovan period je pred ekipom iz Lučana, jer Lalatovićev odlazak neće biti lako nadomestiti.

Juče je najavljeno da će Nenad Lalatović napustiti Mladost iz Lučana, kako bi seo na klupu Vojvodine. ‘Staru damu’ prethodnih nekoliko kola predvodio je Krtolica, koji će se vratiti u stručni štab, ali sa drugom ulogom.

Prvi čovek Mladosti – Nenad Neško Milovanović prezadovoljan je saradnjom sa Nenadom Lalatovićem, koji ih je doveo do samog vrha Superlige, tik iza Crvene zvezde.

„Saradnja sa Nenadom Lalatovićem je bila kratka, ali izvanredna. Teško da sa sa nekim trenerom imao bolju saradnju od kada sam sportski direktor. Pokazao je u Lučanima da je jedan od najboljih trenera Srbije, ako ne i najbolji. Vrlo emotivan čovek, ljudski mi je žao što odlazi, jer je napravljena odlična hemija između njega, igrača i uprave. Vidi se to i po rezultatima. Njemu je Vojvodina bila velika želja, mogli smo da stopiramo. Ali nismo želeli da kvarimo nečiju sreću. Lali mogu samo da poželim da nastavi sa odličnim rezultatima.“ – poručio je Neško za Mozzart Sport, te potom dodao:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

„On je skoro devet meseci bio bez kluba. Od odlaska iz Spartaka niko ga nije angažovao. Sigurno je imao pozive, ali ja sam bio čvrsto rešen da dođe kod nas. Drži Mozzart Bet Superligu u malom prstu, odličan je taktičar, zna da postavi igru. Treninzima diže energiju kompletnom timu… Očigledno je da smo napravili sjajnu stvar, ali Mladost mora da nastavi dalje.“ – dodao je on.

Odmah nakon što se pojavila informacija da će Lalatović napustiti klub, Neškov telefon je počeo da zvoni.

„Došao sam u Tursku kako bih video uslove i hotele za zimske pripreme. Ako mi verujete ne mogu normalno da radim. Telefon mi non-stop zvoni. Svi nekog predlažu, nude… Svima mogu da poručim da nećemo žuriti. Predstoji nam reprezentativna pauza, moguće je i da naš trener iz kluba Useni, uz moju malu pomoć, odraditi neke utakmice. Moramo dobro da promislimo šta da radimo i koga da izaberemo. Imamo iskusne igrače, potreban im je jako autoritativan trener.“ – poručio je iskusni sportski radnik.

Пласман обезедио Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter