0
AdmiralBet ABA Liga
Partizan v Borac Cacak Aba League Season 2024 2025

Partizan v Borac Cacak Aba League Season 2024 2025

NOVI KOŠARKAŠ PARTIZANA: „Željko Obradović me je zvao i prošle godine!“

Objavljeno: 07.10.24 u 12:21

Francuski bek izraženih defanzivnih kvaliteta ovog leta odlučio je da obuče ‘crno-beli’ dres!

Partizan je letos dogovorio dolazak Frenka Nilikine u tim. Dugogodišnji NBA košarkaš otkriva da ga je Željko Obradović želeo i prošle godine:

„Da, imali smo kontakte prošle godine. Pričali smo tada i dogovorili smo se – ako budem imao još neku NBA ponudu, prioritet će mi biti probe u NBA. Znali su za to i dali su mi vreme da iskoristim tu šansu. Znali su da je NBA moj san iz detinjstva i da pokušam ako budem dobio još jednu priliku. Ovog leta je stvar bila drugačija.“ – rekao je francuski bek, te potom dodao:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

„Bio sam povređen prošle godine. Nije da je bilo neozbiljno prethodni put, ali proces je sada bio drugačiji. Nisam imao drugih ponuda u tom trenutku kada je Partizan zvao. Partizan je bio prvi, a tu je i činjenica da je Partizan zvao i prošle godine, da je Željko zvao. A znate, tu je i on sam. Tim nije bio sastavljen kada su me zvali, nismo imali igrače u tom trenutku. Pratio sam tokom leta ko sve dolazi u klub“ – zaključio je on.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter