0
AdmiralBet ABA Liga
zvezda cedevita olimpija 175623

FOTO: STARSPORT

VRATIO SE U PODGORICU POSLE MNOGO GODINA: Alen Omić ponovo u Budućnosti!

Objavljeno: 07.10.24 u 08:51

Odličan tim se skupio u Podgorici!

Nakon šest godina, Alen Omić se ponovo vratio u redove crnogorskog šampiona, Budućnosti. Iskusni slovenački centar, koji ima 32 godine, potpisao je ugovor sa klubom iz Podgorice do kraja tekuće sezone.

Budućnost je ovu vest objavila nakon odličnog starta sezone u ABA ligi, gde su ostvarili maksimalan učinak pobedama nad ekipama Igokee, Splita i Mornara. Međutim, u Evrokupu nisu imali sreće, zabeleživši dva poraza (protiv Bešiktaša i Gran Kanarije).

Omić je već bio član Budućnosti tokom nekoliko meseci 2018. godine, a nakon toga je nastupao za Olimpiju iz Milana. U svojoj bogatoj karijeri najduže se zadržao u Cedeviti Olimpiji, gde je prošle sezone imao sjajne učinke u ABA ligi, beležeći 12,4 poena i 10,3 skoka po utakmici.

Takođe, Omić je branio boje mnogih renomiranih klubova kao što su Crvena zvezda, Gran Kanarija, Efes, Unikaha, Hapoel iz Jerusalima, Huventud, Burg i Metropolitans.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter