0
Fudbal
Crvena Zvezda vs Benfica, UEFA Champions League

Crvena Zvezda vs Benfica, UEFA Champions League

ALEKSANDAR VUČIĆ GOVORIO O RADETU BOGDANOVIĆU: „Hoće da ga linčuju oni što pripadaju čoporu!“

Objavljeno: 06.10.24 u 23:37

Hoće li da ga linčuju više od mene svakoga dana?

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, gostovao je u emisiji Hit tvit na TV Pink, gde je razgovarao o različitim aktuelnim društvenim i političkim pitanjima.

U jednom trenutku, kada je spomenuo događaje vezane za peti oktobar, skrenuo je pažnju na fudbal.

U tom kontekstu, dotakao se Radeta Bogdanovića, koji je nedavno bio u emisiji na TV Prva i otvoreno govorio o reprezentaciji Srbije, kritikujući selektora Piksija zbog Vlahovića koji ne igra za reprezentaciju. Takođe, Bogdanović je imao oštre reči i o Partizanu, a tokom analize poraza Zvezde od Intera spomenuo je peti oktobar, ističući da je doneo sve najgore Srbiji i da je bio prava propast društva.

Tu sam pobornik onoga što je govorio Rade Bogdanović, čak i kao običan čovek – rekao je Vučić, na šta se voditeljka Verica Bradić nadovezala.

–  I njega hoće da linčuju na Tviteru – dodala je ona, a Vučić je nastavio:

– Znate, kad je čovek nezavistan, slobodan, čega da se plaši? Hoće li da ga linčuju više od mene svakoga dana? Teško – rekao je Vučić, dok je voditeljka napomenula da je u poslednja dva dana „mrtva trka.“

Da, dva dana. Mislim da je to privilegija nezavisnih, slobodnih i mislećih ljudi, da se suprotstavljaju čoporu i da se suprotstavljaju onima koji ne žele ni da čuju, ni da slušaju, pa čak ni da razmišljaju, već samo da pripadaju čoporu – istakao je Vučić.

5
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter