0
Domaći fudbal
IMT Crvena Zvezda, Superliga Srbije

FOTO: Starsport

(POLUVREME) ZVEZDA VODI PROTIV IMT-A: Minimalna prednost, a moglo je biti mnogo ubediljivije! (FOTO+VIDEO))

Objavljeno: 06.10.24 u 19:45

Crveno-beli konstantno napadaju!

Fudbaleri Crvene zvezde i IMT-a igraju meč 11. kola Superlige Srbije na stadionu „Lagator“ u Loznici na kome su igrači novobeogradskog kluba domaćini, a rezultat na poluvremenu je 1:0 u korist ekipe Vladana Milojevića.

Crveno-beli su imali šansu na samom početku meča, Prucev je dodao Milsonu, a najskuplje pojačanje Zvezde je pogodilo stativu gola koji brani Goran Vukliš.

Ekipa Vladana Milojevića je imala novu lepu šansu da povede posle šuta Luke Ilića, a nedugo zatim je pokušao i mladi defanzivac Stefan Leković nakon ubačaja iz kornera.

IMT Crvena Zvezda, Superliga Srbije
FOTO: Starsport

Šampion Srbije je u 20. minutu meča već imao tri kornera, a gol je praktično visio u vazduhu. Nova prilika za Zvezdu preko Pruceva, nakon lopte po zemlji koju je poslao Rodić sa boka, ali golman IMT-a je opet bio na visini zadatka.

Nakon dve trećine prvog poluvremena, crveno beli su već bili na dvocifrenom broju udaraca ka golu, ali mreže su i dalje mirovale.

Desetak minuta pre kraja poluvremena, Milson strelac, Dalsio asitent. Zvezda je povela. Dupli pas dva stranca i Felisio Milson je lako ušao sa leve strane u kazneni prostor i pogodio u bliži ugao.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter