0
ATP

FOTO: Twitter/@LaverCup

VELIKO IME STIŽE U PRESTONICU: Frensis Tijafo dolazi da igra Belgrade Open!

Objavljeno: 06.10.24 u 17:29

Teniski turnir u Beogradu iz dana u dan raste!

Američki teniser Frensis Tijafo, stiže u Beograd kako bi učestvovao na Belgrade Open turniru. Ovaj prestižni turnir održaće se u Beogradskoj areni od 2. do 9. novembra. Tijafo, poznat po nadimku „Big Foe“, ove godine je ponovio svoj uspeh iz 2022. plasiravši se u polufinale US Open-a.

Tijafo, trenutno 17. na ATP listi, tokom karijere je osvojio tri titule, a prošle godine je ostvario najveći uspeh plasmanom u top 10 najboljih igrača sveta. Zahvaljujući svojoj energičnoj igri i harizmi na terenu, brzo je postao omiljen među teniskom publikom, pa će biti jedan od glavnih kandidata za titulu na ovom turniru.

Belgrade Open već izaziva veliko interesovanje, a Tijafo je jedno od prvih velikih imena koje je potvrđeno za učešće. Ovaj turnir obećava da će postaviti nove standarde u organizaciji teniskih događaja u Srbiji, a publika u Beogradu prvi put će imati priliku da gleda Tijafoa uživo.

Turnir, deo ATP serije 250, okupiće 28 igrača u singlu, uključujući i trojicu koji će dobiti „vajldkard“, dok će još četvorica igrača kroz kvalifikacije izboriti svoje mesto. U dubl konkurenciji takmičiće se 16 parova, a ljubitelji tenisa moći će da uživaju u vrhunskom tenisu u specijalno transformisanoj Beogradskoj areni.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter