0
Evropske lige
Dušan Vlahović

FOTO: Starsport

JUVE PROKOCKAO PREDNOST:Vlahović je nazaustavljiv!(VIDEO)

Objavljeno: 06.10.24 u 15:19

Kiks ekipe iz Torina!

Ekipa Juventusa je priredila iznenadjenje kola tako što je na domaćem terenu odigrala nerešeno 1:1 u sedmom kolu Serie A sa ekipom Kaljarija! Fudbaleri torinske ekipe su vodili ceo meč da bi pred sam kraj utakmice poklekli iz penala.

Juventus je odlično počeo utakmicu, pritiskao protivnika što je urodilo plodom u 13. minutu kada je na asistenciju VAR sobe sudija pokazao na belu tačku. Loptu je uzeo ko drugi nego Dušan Vlahović i zakucao loptu u gol. Ovo je srpskom reprezentativcu čak peti gol u poslednjih 8 dana!

Juventus je prosto dominirao utakmicom ali je golman gostiju Simone Skufe branio fenomenalno i time poneo epitet igrača utakmice. I kako to obično biva u fudbalu,nakon neiskorišćenih šansi stiže kazna, rezervni igrač Juventusa Daglas Luiz je skrivio penal koji je rumunski reprezentativac Marin pretvorio u pogodak i postavio konačnih 1:1 u 88. minutu.

Juventus nakon ovog kola zaostaje 3 boda za vodećim Napolijem, dok se Kaljari nalazi na 15. poziciji na tabeli.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter