1
Evropske lige
Screenshot 2024 10 06 135816

FOTO: Printscreen

SRBIJA U PROBLEMU: Standardni reprezentativac izgubio mesto u timu!

Objavljeno: 06.10.24 u 14:00
Kriza za srpskog igrača u italijanskom velikanu!
Srpski reprezentativac je prethodnog leta pojačao sedmostrukog šampiona Evrope Milano i na uvodne četiri utakmice je bio starter. Međutim, posle poraza od Liverpula 1:3 u Ligi šampiona, nakon greške koja je dovela do pogotka ekipe sa Enfilda preselio se na klupu i na naredna tri meča ga nismo gledali u prvih 11.

Po svemu sudeći, ni ove nedelje nećemo gledati nekadašnjeg defanzivca Partizana kada ekipa Milana gostuje Fjorentini.

Tu informaciju je premeo trener rosonera Paulo Fonseka:

Što se tiče Pavlovića, mislim da je važno da imamo stabilnost u odbrani. Smatram da su Gabija i Tomori igrali dobro na prethodnim utakmicama. Sada je na Pavloviću da nastavi da radi vredno i dobiće novu šansu. Za sada ovaj štoperski par radi dobar posao i mislim da je važno da tako i ostane-, kazao je Fonseka.

Na ovo gostovanje nije krenuo ni drugi srpski igrač iz  Milana, Luka Jović. On po mišljenju medicinskog dela stručnog štaba nije dovoljno oporavljen od povrede, pa je dobio dozvolu da ostane kod kuće.

Milan se nalazi na deobi petog mesta sa 11 poena, pet manje od lidera Napolija, koji ima meč više. S druge strane, Fjorentina ima  jednu pobedu i četiri remija,  i zauzima 13 poziciju.

Standings provided by Sofascore
0
0
1 Komentara
  1. Zbog Pavlovića Srbija je izgubila 5 utakmica što niko ne vidi,u Milanu će igrationo sto treba a ne sto mu se svidi dok preko njegove pozicije padaju golovi.Za mene sasvim očekivano da je napokon neko primjetio njegovu manu da odluta u napad a onda potop u obrani.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter