2
Domaći fudbal
Screenshot 2024 10 06 132053

FOTO: Printscreen

PARTIZAN OŠTEĆEN?!Da li je VAR zaćutao u Humskoj?!(VIDEO)

Objavljeno: 06.10.24 u 13:23

 Vasićev lakat, Grimaldo na travi, a VAR ćuti.

Utakmica između Partizana i Tekstilca u 11. kolu Mozzartbet Superlige Srbije završena je ubedljivom pobedom domaćina rezultatom 4:1. Međutim, osim rezultata, pažnju je privuklo suđenje, posebno jedna situacija iz drugog poluvremena.

Sudija Predrag Janjuš je u prvom poluvremenu dosudio penal za Tekstilac i poništio gol Partizana, što su bile opravdane odluke. Ipak, kontroverza je nastala u 59. minutu kada je Leontije Vasić iz Tekstilca laktom udario u glavu Žoaa Grimalda iz Partizana.

Udarac je bio snažan, a Grimaldo je ostao povređen na travi i kasnije je zamenjen.

VAR se u ovoj situaciji nije oglasio, a Janjuš je Vasiću pokazao samo žuti karton, iako je utisak bio da je prekršaj zasluživao direktno isključenje. Iako ova odluka nije uticala na krajnji ishod utakmice, ostalo je pitanje da li je VAR zakazao.

Standings provided by Sofascore

 

13
1
2 Komentara
  1. U VAR-u Minakovic, covek koji je nas svakoj utakmici koju je sudio Partizanu, napravio haos. I sada se kao cudimo. Na areni ce doci jos veci kreten Jokic i „strucno“ ce objasniti da je Partizanov igrac bradom nasrnuo na lakat onog imbecila. Zna se ko muti vodu u srpskom spoortu.

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter