0
ATP
Screenshot 2024 10 06 125601

FOTO: Printscreen

RUS SUMNJA NA ZAVERU: „Ovo odgovara samo Sineru i Alkarazu“!

Objavljeno: 06.10.24 u 13:08

Medvedev se žali na loše uslove!

Ruski teniser, Danil Medvedev, pobedio je nakon preokreta Arnaldija sa 2:1 u setovima za plasman u 4. kolo Šangaja.

Nakon meča od 2 sata i 45 minuta u kome je jedva slomio otpor italijana Medvedev se požalio na loptice, koje kako kaže ne odgovaraju velikoj većini tenisera.

On je nakon meča izjavio:

„Ne verujem da se iko može prilagoditi ovakvim uslovima. Ove loptice vole samo oni koji mogu profitirati od takozvanih mrtvih lopti, a to su dvojica najboljih igrača na svetu. Oni bi svakako bili najbolji i bez ovakvih loptica, ali samo oni mogu sa njima igrati tako jako. Pričam o Janiku Sineru i Karlosu Alkarasu. –izjavio je peti teniser sveta i nastavio:

-Ovakve loptice im pružaju ekstra prednost, ali pokušao sam da se borim koliko sam mogao. Treniram mnogo, pokušavam da igram jako kao što nikad nisam. Takav stil ne odgovara mom telu. Čak smo i radili poseban test. Proveravao sam moju eksplozivnost sa takvom igrom – i nemam je. Mogu igrati eksplozivno kada loptice lete, ali ne sa ovakvim lopticama. Pokušao sam da radim sve što sam mogao, i dalje igram dobro. Borim se i boriću se do samog kraja“,zaključio je Medvedev.

Rus u sledećem kolu igra sa boljim iz duela Cicipas – Miler.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter