0
Košarka
Screenshot 2024 10 06 113910

FOTO: Printscreen

ČOVIĆ NE ODUSTAJE OD PEŠIĆA:“Zadovoljan sam kako napreduju pregovori“!

Objavljeno: 06.10.24 u 11:48

Pregovori idu u dobrom smeru, postoje novi izazovi!

Tokom jutra novi predsednik KSS-a Nebojša Čović gostovao je na televiziji Prva i tom prilikom izneo planove o selektoru muške selekcije. On je izjavio da ne odustaje od Svetislava Pešića iako je ovaj prethodnih dana rekao da ima druge planove od vođenja reprezentacije:

Nisam nezadovoljan kako to ide. Neću da žurim. Vidim da se prave senzacije po medijima. Pešić su otvorena vrata. Razgovarali smo više puta. Od čega zavisi? Tu je tri sezone, prošao je razne situacije. Pešić ima 75 godina i poštujem ono što je izjavio. Ali milsim da je put otvoren, vrata su mu otvorena-, rekao je Čović i dodao:

-Mi nemamo nijednu zlatnu medalju od kako smo Srbija. Imamo srebrne i brozane medalje. Iduće godine je Evropsko prvenstvo, to bi mogao da bude novi izazaov. Ali pustimo da to sve ide. Ne pravimo senzacije. Videće se ko je dobronameran i zlonameran, iako je to svakako vidljivo-, zaključio je Čović.

Srbija svoju prvu utakmicu u kvalifikacijama za Eurobasket igra 21. novembra a na nama je da sačekamo ko će sa klupe predvoditi Orlove.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter