0
Domaći fudbal

during the start of the preparation for the spring part of season pocetak priprema za prolecni deo sezone at stadium FK Teleoptik on January 09, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PORUKA ZA NAJVATRENIJE! Igrač Partizana prkosno slavio gol pred pustom tribinom!(VIDEO)

Objavljeno: 06.10.24 u 08:15

Bojkot grobara i dalje traje!

Partizan u subotu od 18.30  na svom stadionu u Humskoj dočekao ekipu Tekstilca, gde je uspešno nastavio pobednički niz i slavio rezultatom 4:1.

Ono što najviše bode oči je to što je sjajnu igru igrača crno-belih ispratio premali broj navijača.

Na samaom kraju meča viđen je jedan interesantan detalj. Nakon postignutog gola za konačnih 4:1, napadač ekipe iz Humske ulice se uputio ka južnoj tribini, gde bi trebalo da se nalaze najvatrenije pristalice crno-belih.

Ali zbog bojkota navijača, tribina je bila prazna!

@arenasporttv Nemanja Nikolić proslavlja gol u stilu Dragana Mancea! #partizan #fkpartizan #fudbal #superliga #srbija ♬ original sound – TV Arena Sport

To ipak nije sprečilo Nikolića da klekne i da nekim gestom isprovocira navijače da se ponovo vrate na stadion JNA, jer je Partizan posle serije loših igara pod starim trenerom nagovestio da je ta kriza prošlost i da je pred crno-belim svetlija budućnost.

A evo i svih golova na meču.

Partizan se na 5. mestu u Superligi Srbije ali ima 2 meča manje od konkurenata, pa bi u slučaju te dve pobede, skočio na drugo mesto.

Standings provided by Sofascore

 

3
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter