2
Domaći fudbal
MILOSEVIC SAVO PROMOCIJA 04

FOTO: STARSPORT

(SASTAVI) NOVI DEBI SAVE MILOŠEVIĆA NA KLUPI CRNO-BELIH: Humska se nada preporodu, prva stanica Tekstilac! (FOTO)

Objavljeno: 05.10.24 u 17:42

Evo za koji sastav se Milošević odlučio!

Partizan u subotu od 18.30 i časova na svom stadionu u Humskoj dočekuje ekipu Tekstilca, gde žele da nastave pobednički niz započet protiv Lučana u prošlom kolu.

Savo Milošević je izveo svoj prvi sastav od kako se vratio u Humsku, a interesantno je da je Grimaldo ponovo u startnoj postavi, nakon neigranja kod prošlog trenera.

PARTIZAN (4-2-3-1): A. Jovanović – Filipović, Ilić, Mujakić, Antić – Ovusu, Natho – Zubairu, Zahid, Grimaldo – Đ. Jovanović.

TEKSTILAC (4-2-3-1): Brać – Davidović, Sredojević, Marjanović, Luković – Jočić, Marčić – Skrobonja, Ukačukvu, Stojanović – Kodžić.

0
0
2 Komentara
  1. Lose se pise Savi Milosevicu ako ostane Vucelic i Vazura.
    Ko je procitao pozdravni govor Vucelica za jubilej Kluba moze da vidi da taj covek zivi u vremenima Mirka i Slavka i samoupravnog socijalizma.Nista o sadasnjoj krizi i sunovratu Partizana niti kako se izvuci iz krize. O samoodgovornosti ni reci a kamoli kako dalje.U takvom miljeu Milosevic nece moci uraditi mnogo.Ako pristaje na ovo samo se zavarava i upropastava i sebe i Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako je moguce da vodi klub kad je trebao da bude suspendovan zbog crvenog kartona protiv Vojvodine posle koje je podneo ostavku?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter