0
Evroliga
Screenshot 2024 10 05 172420

FOTO: Printscreen

TENZIJE U EKIPI ZVEZDE: Kalinić u sukobu sa Jagom!(VIDEO)

Objavljeno: 05.10.24 u 17:39

Iako je Crvena zvezda slavila u prvom kolu Evrolige, tenzije između igrača nisu izostale!

U neizvesnoj utakmici protiv Pariza, koju je Crvena zvezda dobila sa 80:77, pre svega zahvaljujuću sjajnoj partiji srpskog beka Nemanje Nedovića i trojkom Kalinića uz zvuk sirene koja je prelomila utakmicu.

Posebnu pažnju navijačima crveno-belih odvukle su dve situacije gde su u glavnim ulogama Nikola Kalinić i brazilac Jago.

Kalinić je tokom prvih minuta meča dva puta pokazao nezadovoljstvo zbog Jagovih poteza, od kojih je prva zakasneli pas Jaga na niskom postu kada je Kalinić ostvario prednost nad svojim igračem.

Nekoliko trenutaka kasnije, srpsko krilo je bilo u kontri ali mu brazilski plej nije prosledio loptu već je krenuo u prodor gde je zaustavljen faulom, a dok je ležao na zemlji Kalinić je objašnjavao neke stvari omalenom brazilcu.

Ipak, ključna Kalinićeva trojka i smirenost Kodija Miler-Mekintajera u poseldnjoj četvrtini doneli su Crvenoj zvezdi važnu pobedu na startu Evrolige.

Standings provided by Sofascore

 

13
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter