1
Domaći fudbal

head coach Vladan Milojevic konferencija za medije Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 19.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MILOJEVIĆ UPOZORAVA: IMT je mnogo bolji nego što tabela pokazuje!

Objavljeno: 05.10.24 u 17:11

Trener Crvene zvezde očekuje neizvesnu borbu u Loznici, hvali mlade igrače IMT-a i najavljuje uzbudljiv duel pred punim tribinama!

Nakon gostovanja u Milanu gde su fudbaleri Crvene zvezde doživeli ubedljiv poraz od ekipe Intera 0:4, crveno-bele očekuje još jedno gostovanje u Loznici, protiv IMT-a.

Beograđani na privremenom radu u Loznici zauzimaju pretposlednju poziciju na tabeli, ali Milojević na smatra da ih sutra očekuje lagan posao na mestu gde ih vežu lepe uspomene nakon osvajanja Kupa Srbije:

-Očekuje nas utakmica protiv nadahnute, mlade i poletne ekipe. Biće neizvesno, jer je IMT zaista dobar tim. Imaju mnogo mladih igrača, dobar su kolektiv, sjajno selektirani, o čemu pokazuju i transferi koje su imali u bliskoj prošlosti. – rekao je Milojević pa se dotakao rada IMT-a:

-Mnogo je tu mladih igrača koji su prošle godine osvojili Omladinsku ligu Srbije, tako da treba obratiti pažnju na čitav kolektiv. Smatram da situacija na tabeli ne oslikava njihov kvalitet i da to nije realno stanje-, rekao je Milojević.

Pored toga popularni Miloje još uvek ne zna sa kojim sastavom će nastupiti zbog sitnih problema sa povredama nekolicine igrača:

-Imamo povređenih igrača, ali ne toliko strašno da ne mogu da igraju, uz umor koji postoji. Videćemo posle današnjeg treninga. Lepo je igrati na Lagatoru. Teren je u dobrom stanju, Loznica i okolina vole fudbal, tako da se nadam da će doći u velikoj broju na stadionu koji je zaista impozantan. Verujem da će uživati u dobroj fudbalskoj predstavi“- dodao je šef struke crveno-belih.

Osim o protivniku trener Milojević je govorio i o Mesiju Maksimoviću koji je pozvan za A reprezentaciju Srbije:

-Velika čast za Andriju, ali i nas kao klub. Andrija ide dobrim putem, nadam se da će svoj talenat pokazati i u reprezentaciji, a nema sumnje da je biser srpskog fudbala-, zaključio je Milojević.

Meč je na programu u nedelju od 19 časova uz prenos na Areni Premium 1.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter