0
AdmiralBet ABA Liga
Janis Sferopulos

FOTO: Starsport

SFEROPULOS BLISTA POSLE OSVAJANJA PARIZA: „Gostujuća utakmica nikad nije laka!“

Objavljeno: 05.10.24 u 15:50

Crveno-bele očekuje put u Split gde ih čeka jako zahtevna utakmica!

Nakon veoma važne pobede nad domaćinom Parizom u neizvesnoj utakmici, ekipa Crvene zvezde gostuje ekipi Splita u okviru regionalne lige. Šampion Srbije će biti jači za plejmekera Miloša Teodosića koji je propustio otvranje sezone zbog incidenta na prošlosezonskoj utakmici u Istanbulu.

Grčki trener je govorio za zvaničan sajt kluba:

-Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja igra dobro, i želi da to da materijalizuje i dobrim rezultatima i pobedama. Kao što uvek kažem, osnovno je da se pridržavamo plana i dogovora za ovaj meč. Gostujuća je utakmica, koja nikada nije laka, moramo da budemo skoncentrisani i da odigramo na najvišem nivou-, rekao je Sferopulos,.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić podseća da utakmice sa Splitom nikada nisu lake:

-Početak je sezone, tražimo se još uvek kao tim i našu hemiju, ali naravno da je sve mnogo lakše i za samopouzdanje kada dobiješ utakmicu i to tako važnu, a brzo ulaziš u narednu. Znamo tim Splita, ima tu jako dobrih iskusnih igrača i moraćemo da odigramo dobro i čvrsto u Splitu-, rekao je Dobrić.

Crvena zvezda će i ovoga puta biti lišena pomoći kapitena Branka Lazića koji je ostao u Beogradu, a meč je na programu u nedelju od 17h.

Standings provided by Sofascore

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter