0
Evropske lige
nikola milenković

FOTO: X/@NFFC

VELIKO PRIZNANJE: Nikola Milenković igrač meseca u Notingemu! (FOTO)

Objavljeno: 05.10.24 u 11:39

Prvi mesec u klubu, odmah nagrada!

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj donelo je značajne prilike za srpske fudbalere, posebno za defanzivce i golmana Predraga Rajkovića. Strahinja Pavlović je pronašao svoj put u Milanu, dok je Nikola Milenković našao novu sredinu u Notingem Forestu.

Milenković se brzo prilagodio engleskom fudbalu i njegov stil igre mu savršeno odgovara. To je dodatno potvrđeno kada je izabran za klupskog igrača meseca septembra od strane dvostrukog šampiona Evrope. U četiri odigrane utakmice, njegov tim je ostvario jednu pobedu i dva remija, uz jedan meč bez primljenog gola. Notingem Forest je primio samo četiri gola, što predstavlja jedan od najboljih učinaka otkako se klub vratio u Premijer ligu.

Navijači su oduševljeni njegovim izdanjima, nazivajući ga stenom, i brzo su zavoleli bivšeg igrača Partizana. Milenković je postao jedan od retkih Srba koji su dobili ovu nagradu u Engleskoj, uz imena kao što su Nemanja Vidić i Branislav Ivanović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter