0
Domaći fudbal
Superliga srbije, super liga, OFK Beograd Tekstilac 29.7.2024

FOTO: Starsport

GOBELJIĆ VRAĆEN U TIM! Beogradjani prekinuli seriju pobeda u Nišu!(VIDEO)

Objavljeno: 04.10.24 u 20:07

Radnički zaustavio nalet „Romantičara“ , 1:1 u Nišu!

Fudbaleri Radničkog iz Niša ugostili su drugoplasiranu ekipu Superlige Srbije, OFK Beograd i prekinuli njihovu seriju pobeda! Meč je obeležio povratak Marka Gobeljića koji je bio na „hlađenju“ proteklog vikenda zbog neprimerenog ponašanja u nedavno završenom Večitom derbiju.

U vrlo dinamičnoj i zanimljivoj utakmici, prvi do prednosti su došli domaćini pogotkom bivšeg đaka ekipe sa Karaburme, Marka Petkovića koji je bio najviši nakon kornera. OFK-a je imala sreće kada je prilikom sjanog šuta Iića lopta završila na prečki golmana Popovića. Tim rezultatom se otišlo na petnaestominutni odmor.

Nakon pauze OFK Beograd je bio za nijansu bolji tim i uspeo je da dodje do izjednačenja u 53. minutu pogotkom Nikole Mituljikića, koji je iskoristio odbitak nakon šuta Vukićevića. Beogradjani su mogli da dođu do sva tri boda, ali je šut Bermudeza završio tik pored stative.

Beograđani, na privremenom radu u Zaječaru, nalaze se na visokom drugom mestu sa 25 bodova, svega 2 manje od lidera Crvene zvezde ali uz dve utakmice više, dok se ekipa Radničkog nalazi na petom mestu sa 17 bodova.

Standings provided by Sofascore

 

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter