0
Evrokupovi
Press Conference UEFA Champions League

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE ZVEZDIN KAPITEN: „Ako sam ja problem – problema nema“!(FOTO)

Objavljeno: 04.10.24 u 17:28

Evo šta je poručio štoper crveno-belih!

Crvena zvezda je u utorak poražena od ekipe Intera iz Milana sa ubedljivih 4-0. Jedan od tragičara je svakako kapiten Crvene zvezde Uroš Spajić, koji je direktni krivac za treći gol „Neroazura“.

On se obratio putem Instagrama i istakao da kao jedan od najiskusnijih igrača snosi veliku odgovornost za poraz i da ni na koji način nije hteo da umanji veličinu Intera, rečima da nije impresioniran milanskim velikanom:

-Nikada se nisam oglašavao ovim putem, ali sada osećam potrebu zbog navijača kluba i izjave posle meča sa Interom.Nijednog trenutka nisam želeo da umanjim pobedu Intera, niti da ih omalovažavam. O veličini njihovog kluba ne treba ni govoriti. Samo sam želeo da potvrdim ono što su svi videli, da smo sami davali golove-, napisao je Uroš Spajić.

viber image 2024 10 04 18 23 46 574
FOTO: Printscreen

Dotakao se svog učinka na meču:

-Konkretno, treći gol je aposlutno moja krivica i odgovornost. Nikada nisam bežao od odgovornosti, tako da ni sada nemam razlog za to. Jednom od najstarijih i najsikusnijih igrača ne sme da se dogodi da onako izgubi loptu. I verovatno ne bi da još 99 puta dođe do takve situacije. Dogodilo se, i nikome nije teže u tom trenutku bilo nego meni. U Crvenoj zvezdi sam odrastao, za nju igram srcem. Ako sam ja problem – problema nema. Zvezda je iznad svega-, dovršio je Spajić.

Standings provided by Sofascore

 

4
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter