0
Evroliga

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Ioannis Sfairopoulos, Head Coach of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GENERALNI MENADŽERI U EVROLIGI GLASALI KO NAJVIŠE ZASLUŽUJE A LICENCU: Evo kako su prošli Zvezda i Partizan!

Objavljeno: 04.10.24 u 14:51

Crno-beli na vrhu!

Generalni menadžeri košarkaških timova u Evroligi izrazili su svoje mišljenje o timovima koji zaslužuju A licencu, a među njima su i srpski klubovi.

Prema nedavnom istraživanju, čak 46,2% menadžera smatra da Partizan treba da dobije ovu prestižnu licencu. Ovaj podatak jasno ukazuje na značaj i uticaj crno-belih u evropskoj košarci.

Na drugom mestu, sa znatno manjim procentima, nalaze se Crvena zvezda i Monako, koji dele drugo mesto sa nešto više od 15%.

Zanimljivo je da su se na ovoj listi našli i timovi poput Pariza, Virtusa iz Bolonje, kao i London Lajonsa, ali njihovi procenti su bili izuzetno mali, pa se to može smatrati više kao „statistička greška“.

7
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter