2
Evroliga
Željko Obradović, Janis Sferopulos

head coach Zeljko Obradovic head coach Ioannis Sfairopoulos Regular season round 19 Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Partizan in Belgrade, Serbia on Jan. 4, 2024. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ITALIJANSKI NOVINAR RANGIRAO TIMOVE U EVROLIGI: Evo gde vidi Partizan i Zvezdu na kraju sezone!

Objavljeno: 03.10.24 u 18:21

Partizan stavio dosta visoko!

Večeras startuje nova sezona Evrolige, a pred nama je jedno od najuzbudljivijih takmičenja do sada. Partizan i Crvena zvezda ulaze sa velikim ambicijama, nadajući se da će se boriti za mesta u plej-ofu ili bar u plej-in fazi.

Brojni stručnjaci, igrači i treneri već su izneli svoja očekivanja, a među poslednjima koji su to učinili je poznati insajder i novinar Luka d’Alesandro, koji je na svom profilu na društvenoj mreži „X“ objavio svoju prognozu za predstojeću sezonu.

D’Alesandro je prognozirao da će Partizan završiti na odličnom petom mestu, što znači da očekuje direktan plasman tima Željka Obradovića u plej-of. S druge strane, Crvenu zvezdu vidi tek na 13. mestu, sugerišući da ne očekuje ni njihov plasman u plej-in fazu.

Što se ostalih ekipa tiče, D’Alesandro smatra da će Panatinaikos biti najbolji tim sezone, dok će Olimpijakos završiti na drugom mestu. Fenerbahče i Real Madrid zatvaraju prva četiri mesta.

1
3
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter