1
Fudbal
Luka Jović

FOTO: AC Milan/X

JUVENTUS DOVODI POMOĆ DUŠANU VLAHOVIĆU: Luka Jović prvi na spisku?!

Objavljeno: 03.10.24 u 17:48

Jović bi mogao da se pridruži Vlahoviću u Torinu!

Juventus se suočava s problemima zbog povreda, uključujući povredu Arkadijuša Milika, što bi moglo navesti klub da razmotri dovođenje Luke Jovića, prenosi „Tuttosport“.

Prema informacijama iz „Tuttosporta“, Milik je nedavno ponovo morao na operaciju, a njegov povratak na teren očekuje se tek za nekoliko meseci.

Zbog toga trener Tijago Mota nema adekvatnu alternativu za Dušana Vlahovića. Jildiz i Niko Gonzales su povremeno popunjavali poziciju centarfora, ali „Juventus će morati da razmotri opcije kako bi bio spreman za januarski prelazni rok, ukoliko Milik ne bude spreman„, navodi pomenuti izvor.

Spekuliše se da bi Juventus mogao da se okrene „tržištu nezadovoljnih“, što uključuje napadače koji ne igraju mnogo u svojim trenutnim klubovima.

Najbolja opcija bila bi da igrač dolazi iz Serije A, zbog lakše adaptacije, ali to nije lako ostvariti. Jedna od mogućih meta mogao bi biti Luka Jović, koji je posle dolaska Alvara Morate i Temija Abrahama izgubio mesto u timu, a njegov ugovor ističe u junu.

1
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter