0
Evroliga
kss priznanja koktel 106919

Ostoja Mijailovic KSS kosarkaski savez srbija 11.1.2022. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

OSTOJA MIJAILOVIĆ SE OGLASIO PRED PARTIZANOV MEČ SA BASKONIJOM: „Borite se hrabro i časno“ (FOTO)

Objavljeno: 03.10.24 u 17:13

„Igrajte za slavu našeg Partizana“

Nova sezona Evrolige samo što nije počela! Prvog dana takmičenja na parketu će biti jedan od srpskih klubova, pošto će Partizan odmeriti snage sa Baskonijom u „Fernando Buesa Areni“ u 20:30 časova.

Partizan će pokušati da preokrene negativnu tradiciju, budući da su u prethodne dve sezone zabeležili poraze na startu Evrolige, kao i da nisu uspeli da pobede Baskoniju u Vitoriji u isto toliko godina.

Pred početak večerašnje utakmice, predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, oglasio se putem svog naloga na društvenoj mreži „X“ i uputio poruku igračima.

Počinje nova sezona u Evroligi. Borite se hrabro i časno! Igrajte za slavu našeg Partizana i armiju naših vernih navijača – napisao je Ostoja uz emotikone crnog i belog srca, kao i košarkaške lopte.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter