5
Domaći fudbal
Proslava duple krune, Partizan tutula kup prvenstvo 12.6.1017. JUN 12. 2017.

FOTO: STARSPORT

GROBARIMA ĆE SE ZAVRTETI U GLAVI: Dug Partizana iznosi 60.000.000 miliona evra!

Objavljeno: 03.10.24 u 17:29

Fudbalski klub Partizan prolazi kroz jedan od najtežih perioda u svojoj istoriji!

Već sedam godina zaredom, tim iz Humske nije uspeo da osvoji šampionsku titulu u Srbiji, a poslednje dve sezone nisu se plasirali u grupnu fazu evropskih takmičenja.

Uprkos ovim lošim rezultatima, promena u Upravi kluba još uvek nije bilo, ali bi se to moglo promeniti na predstojećoj sednici Skupštine zakazanoj za 11. oktobar.

Danas je „Kurir“ izneo podatke o finansijskoj situaciji Partizana, koja je alarmantna, jer prema njihovim informacijama, dug kluba dostigao je rekordnih 60.000.000 evra.

Ono što dodatno zabrinjava navijače jeste činjenica da Partizan mora da obezbedi 15.000.000 evra u narednim mesecima kako bi ispunio uslove za dobijanje licence za nastup u evropskim takmičenjima naredne sezone.

Prema istom izvoru, novi predsednik Partizana koji će biti izabran 11. oktobra, najverovatnije će biti Rasim Ljajić, i on će morati da se suoči sa ovim ozbiljnim izazovima i pronađe rešenje za stabilizaciju kluba.

14
2
5 Komentara
  1. „Ranko Adamovicu“, ovde je rec o FK, a ne KK Partizan.. Zaobidji Vujoševica.. Ali ako već pratis komentare na društvenim mrežama bilo je nemoguće da ne uočiš moje komentare protiv Vujoševica kao predsednika JSD Partizan….

    1
    0
    Odgovori
  2. Evo kako mediji funkcionisu kada hoce da naude Partizanu… Novinar Djura iz Kurira pozove i zamoli italijanskog kolegu da na svom nalogu objavi da je FKP duzan milijardu, a onda to Kurir prenese..“kako javljaju Italijani“…. Slede svi nasi mediji „…kako javlja Kurir FKP je duzan milijardu..“. Za neku drugu vest ista prica ali nju prvi prenosi „Sportando“, a svi nasi, pa i HS „…kako javlja SPORTANDO..“. Naši novinari su lenje krave, umesto istrazivačkog novinarstva bave se abrovima, pa zato imaju ovako rogobatne vesti…. Licno mislim da ni Vazura nezna koliki je dug, a Vucelić je balv.n, on se ne mesa u struku, vec samo u potrosnju.. Cifru od 60 miliona ispalio je bivsi predsednik FKP Djuric, da bi podigao tenziju, i to je polazna tačka KURIRU da ima bilo kakvu vest. Pretpostavljam da je dug Partizana vrlo veliki, i da se kreće izmedju 45 i 5o miliona evra, a mozda je i manji, jer klub nista nije ulagao u odrzavanje stadiona, koji je u očajnom stanju.

    0
    1
    Odgovori
  3. Mislim da je to obicna farsa,mozda su i za to krivi Vucic i Terzic,ja kao veliki zvezdas mislim da svi problemi poticu jos iz vremena Tadica i patriote umobolnika Vujosevica

    0
    1
    Odgovori
  4. Zvezdi je oprošteno drastično više, nema više uvredljivog skandiranja, Samo Kosovo Srbija i Aco Vojevodo ======

    2
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter