0
ATP
Rolex Paris Masters Final: Novak Djoković v Grigor Dimitrov

FOTO: STARSPORT

NOVAKOVA ORGANIZACIJA SPAŠAVA SVETSKI TENIS?! PTPA unajmila advokate, kreće borba za igrače! (FOTO)

Objavljeno: 03.10.24 u 08:43

Definitivno mora da se bori za ostale tenisere!

Novak Đoković je u poslednjoj fazi svoje karijere, kompletirao je tenis, osvojio je sve što se može u sportu, a sada polako prebacuje težište svoje borbe van terena kako bi obezbedio bolju budućnost igračima.

Samim tim, kreće borba za nešto lakši kalendar u teniskom svetu, jer najpre Karlos Alkaraz, ali i mnogi drugi, izrazili su nezadovoljstvo pretrpanim rasporedom koji dovodi do povreda.

 PTPA je angažovala nekoliko globalnih advokatskih firmi kako bi promenila potpuno strukturu tenisa. Glavna poenta ove akcije leži u tome da prosečan teniser radi previše i ima premala primanja za standard planetarno popularnog sporta. Deluje da bi revolucija mogla da krene iznutra – tvrdi Telegraf iz Velike Britanije.

Ostaje da vidimo da li će se po ovom pitanju napokon oglasiti Rafa Nadal i Rodžer Federer i tako krenu poboljšanje svetskog tenisa zajedničkim snagama.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter