3
Domaći fudbal
viber image 2024 10 03 07 47 42 214

FOTO: FK Novi Pazar

OVAKAV SPEKTAKL SE RETKO VIĐA U SRBIJI: Navijači Novog Pazara priredili ljubimcima nezaboravan doček posle velike pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.24 u 08:12

Zaista fenomenalna proslava u Novom Pazaru!

Odbrana Vojvodine nastavlja da pravi velike greške u poslednjim utakmicama. Nakon što su u prethodnom kolu na domaćem terenu ostali bez pobede u poslednjim trenucima, uz nesrećno dosuđen penal za koji je odgovoran Seid Korać.

Sada su se suočili s novim problemima u duelu sa Novim Pazarom. Tek što je utakmica počela, a već je rezultat bio 0:1, kako se meč i završio.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NPZ.rs (@npz.rs)

Ovo znači da su plavo-beli nastavili sa sjajnim igrama i rezultatima, a definitivno je mnogo lepše kada Pazarci mogu da prisustvuju stadionu na mečevima svog tima.

Ipak, njima ni ne treba meč da naprave divnu atmosferu, pa su tako iskoristili povratak svojih ljubimaca iz Novog Sada kako bi napravili feštu u gradu i proslavili nova tri izuzetno važna boda u borbi za plej-of.

Praktično je bio veliki broj baklji i atuomobila koji je dočekao fudbalere Pazara, a definitivno da će ovo biti samo motiv više fudbalerima da nastave sa dobrim igrama, a sada su već na mestu koje vodi u plej-of.

Standings provided by Sofascore

 

+

8
1
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter